Contactlenzen

Daglenzen

Live wide FB bg 02

Daglenzen voor een frisse start, iedere dag weer!

Wilt u graag lenzen dragen maar heeft u geen zin in dat dagelijkse gedoe met de lenzenvloeistof en lenzenbakjes? Maak dan kennis met onze Daglenzen. Want dankzij deze daglenzen begint u iedere dag fris!

Daglenzen zijn lenzen die slechts één dag gedragen worden. ’s Ochtends wanneer u opstaat brengt u ze in, en ’s avonds voor het naar bed gaan, gooit u ze weer weg. Ideaal om iedere ochtend weer fris te beginnen. En zéker wanneer u bijvoorbeeld binnenkort op vakantie gaat, regelmatig zwemt of sport, zijn daglenzen een zeer prettig alternatief voor uw bril of andere soort lenzen.

Waarom daglenzen?

Daglenzen zijn naast dat ze gemakkelijk zijn (lees: niet hoeven reinigen of opbergen) óók een stuk hygiënischer dan weeklenzen en maandlenzen.
Doordat u uw lenzen dagelijks vervangt, heeft u minder vaak last van allergieën en jeukende ogen. 
Daglenzen zijn ideaal wanneer je af en toe lenzen wil gebruiken( bijvoorbeeld voor vakantie of voor bij het sporten).
En omdat ze net zoals maandlenzen gewoon zuurstofdoorlatend zijn, kunnen de lenzen alsnog voedingsstoffen tussen het hoornvlies en traanvocht uitwisselen. Hierdoor voelen uw ogen gezond en prettig aan. Kortom daglenzen zijn gemakkelijk, comfortabel én hygiënisch.Live Packshot 01

Zijn daglenzen geschikt voor mij?

De daglenzen in de Konings Collectie zijn geschikt voor iedere sterkte. U vindt de lenzen zowel in min- als plussterkten, met cilinder en ook multifocaal (met leesgedeelte). En doordat ze zeer comfortabel zitten, hoeft u geen ervaren lenzendrager te zijn om deze lenzen te kunnen dragen.

Kan ik de daglenzen uitproberen?

Twijfelt u toch nog of daglenzen iets voor u zijn? Kom dan eens langs in onze winkel voor een proefpakket met de lenzen. Zo maakt u zelf kennis met het gemak van daglenzen. Bevallen ze goed? Dan kunt u een groter pakket met daglenzen bestellen.

Live wide FB bg 01

Volg OptiekMichiel

high details social facebook icon