Over

Gediplomeerd opticiën en contactlensspecialist Michiel de Leeuw heeft zich in februari 2015 gevestigd in Appelscha. OptiekMichiel werd geopend. Een zelfstandige brillenwinkel met passie voor het vak.
OptiekMichiel heeft als doel om voor iedereen een optimale correctie te bieden voor de ogen. In dit streven wordt bij iedereen een complete oogmeting uitgevoerd om de juiste sterkte voor bril of contactlenzen te bepalen. Dit wordt niet alleen bepaald door uw ogen maar ook door het doel waar u de correctie voor wil gaan gebruiken. Denk hierbij aan werk, hobby, sport, autorijden, het gebruik van computer of tablet en iedere ander denkbare situatie. Michiel staat voor u klaar met kwalitatieve en mooie monturen, comfortabele contactlenzen, stevige kinderbrillen, de nieuwste zonnebrillen Heeft u interesse, wilt u uw ogen laten controleren of bent u op zoek naar de mooiste bril? Kom eens binnen bij OptiekMichiel aan de Vaart ZuidZijde 61-A in Appelscha.
 
 
 
OptiekMichiel heeft als doel om voor iedereen een optimale correctie te bieden voor de ogen. In dit streven wordt bij iedereen een complete oogmeting uitgevoerd om de juiste sterkte voor bril of contactlenzen te bepalen. Dit wordt niet alleen bepaald door uw ogen maar ook door het doel waar u de correctie voor wil gaan gebruiken. Denk hierbij aan werk, hobby, sport, autorijden, het gebruik van computer of tablet en iedere ander denkbare situatie. Michiel staat voor u klaar met kwalitatieve en mooie monturen, comfortabele contactlenzen, stevige kinderbrillen, de nieuwste zonnebrillen Heeft u interesse, wilt u uw ogen laten controleren of bent u op zoek naar de mooiste bril? Kom eens binnen bij OptiekMichiel aan de Vaart ZZ 61-A in Appelscha.
 
 
 

Ik ben pas klaar als een klant echt tevreden is!

Maak een afspraak of kom langs in de winkel voor een echt persoonlijk advies.

contact